Dámská parfémovaná voda Marc Jacobs Daisy Wild

Marc Jacobs se tentokrát inspiruje přírodou, která je nejen plná energie, ale i vůní, kterým nelze odolat. Ikona módy a parfémů, představuje světu nový zážitek v podobě parfému Marc Jacobs Daisy Wild. Tato nová vůně není jenom o příjemném aroma, ale o vyjádření životního stylu plného dobrodružství, svobody a krásy. Jednoduše je určena ženám, které milují dobrodružství, přírodu a vše s ní spojené.

Dámská vůně Marc Jacobs Daisy Wild – vůně plná přírody:

Daisy Wild zachycuje esenci spontánnosti a radosti, kterou přináší dobrodružství. Její svěží a květinová kompozice okouzlí vaše smysly a propadnete se do nekonečného pole květin a zelených luk. Přestože se ve vůni nachází jen pár ingrediencí, nebojte se, že by jste se cítili ochuzeni, právě naopak!

Svěžest a lehkost dámského parfému Marc Jacobs Daisy Wild vyjadřuje svobodu a odvahu objevovat nové horizonty. Tento parfém je jako vůně dobrodružství, která vás přenáší do divočiny, kde můžete objevovat nové kraje a prožívat nezapomenutelné chvíle. Jeho energické a svěží aroma vás osvěží a dodá vám sílu k podnikání nových kroků.

Složení dámské vůně Daisy Wild:

Hlava: květ banánovníku

Srdce: jasmín

Základ: vetiver

Hlavní tóny vůně Daisy Wild zahrnují šalvěj, maliny a divoké růže, které vytvářejí harmonickou symfonii přírodních vjemů. Nicméně, Daisy Wild není jenom o dobrodružství – je to také o kráse a ženskosti. Co je více krásné a odzbrojující, než čístota přírody? Jemné a elegantní složení parfému zvýrazňuje vaši přirozenou krásu a dává vám sebevědomí, abyste se cítili a vypadali úžasně ve všech situacích. Tento parfém je dokonalým společníkem pro každý den a jakoukoliv roční dobu.

Marc Jacobs Daisy Wild není jenom parfém, je to životní styl. Je to vyjádření vaší osobnosti, váš způsob života a váš přístup k životu. Takže pokud milujete přírodu, dobrodružství a krásu, neváhejte a vyzkoušejte tento úžasný parfém, který vám dodává sílu a svobodu vyjádřit sami sebe. Je jedno zda se nacházíte v ruchu velkoměsta a nebo v divočině, důležité je cítit se dobře, cítit se žensky.